
JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST
Dobrou chuť :-)
12. až 16. května
Pondělí
- Zeleninový vývar s jáhlami
- Bramborový guláš, chleba
Úterý
- Mrkvová polévka s arašídovým máslem
- Restovaná zelenina s tofu a obilninovou směsí
Středa
- Zeleninový vývar s kroupami
- Fazolový Stroganoff, rýže
Čtvrtek
- Kmínová polévka Špenát se sázeným vejcem, bramborový knedlík
Pátek
- Kukuřičná polévka
- Těstoviny s brokolicovo-sýrovou omáčkou
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře.
19. až 23. května
Pondělí
- Bramborová polévka s pohankou
- Květák s mrkví a česnekem po čínsku, rýže
Úterý
- Rajská s rýží
- Fazole po florentýnsku, domácí pečivo
Středa
- Zeleninový vývar s písmenky
- Brambory s tvarohem
Čtvrtek
- Zeleninová polévka s krupičkou
- Těstoviny se špenátovou omáčkou, sýr
Pátek
- Čočková polévka s vejcem
- Zeleninové bulguroto s tempehem, salát z červené řepy a jablek
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře.