JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST

Dobrou chuť :-)

17. až 21. ledna

Pondělí 17. 1.

  • fazolová polévka (9)

  • dýňové rizoto (1, 7)

Úterý 18. 1.

  • vločková polévka (3)
  • dušená mrkev s hráškem, vejce, brambory (3)

Středa 19. 1.

  • celerová polévka s hrachem (9)
  • špagety s jemnou zeleninovou omáčkou a sýrem (1, 7, 9) 

Čtvrtek 20. 1.

  • zelňačka s tempehem (6)
  • brokolice zapečená s bramborami a mandlemi (1, 8)

Pátek 21. 1.

  • rajská polévka s pohankou
  • guláš z červené řepy, domácí houska (1)

24. - 28. ledna

Pondělí 24. 1.

  • zeleninová polévka s jáhlami
  • těstoviny s omáčkou z hlívy a červené čočky (1, 7)

Úterý 25. 1.

  • kyselica s fazolemi (6)
  • květákové kari, rýže (7)

Středa 26. 1.

  • cibulačka s bramborami (1)
  • čočka po brněnsku, houska (9)

Čtvrtek 27. 1.

  • krémová bramboračka (1, 7)
  • bulgur se zeleninou a tempehem (6, 9)

Pátek 28. 1.

  • mrkvová polévka s kari (7)
  • zeleninová sekaná, šťouchané brambory (1, 9)