JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST

Dobrou chuť :-)

20. až 24. března

Pondělí 20. března

  • boršč (7, 9)
  • cizrna na paprice, rýže (3, 7, 9)

Úterý 21. března

  • kmínová polévka (3, 9)
  • jáhlový džuveč (1, 3, 6, 9)

Středa 22. března

  • zeleninový vývar s rýžovými vločkami (9)
  • zadělávaná kapusta s volským okem, brambory (1, 3, 7)

Čtvrtek 23. března

  • rajská polévka s jáhly (9)
  • zeleninové rizoto se sýrem, kyselá okurka (7, 9)

Pátek 31. března

  • zelnačka se švestkami (1)
  • zapečené těstoviny (1, 3, 7, 9)

27. až 31. března

Pondělí 27. března

  • mrkvová polévka s ovesnými vločkami (1)
  • květákovo-brokolicové kari s rýží (5, 7, 8, 9)

Úterý 28. března

  • zeleninová polévka s vaječným svítkem (3)
  • adzuki v dýňové omáčce, quinoa s rýží (3, 7, 9)

Středa 29. března

  • řepový krém se zakysanou smetanou (7)
  • špenát s tofu a domácími bramborovými špalíčky (1, 3, 6, 7, 9)

Čtvrtek 30. března

  • zeleninový vývar (9)
  • těstoviny s kukuřicí se smetanovou omáčkou z bílých fazolí a sýrem (1, 7)

Pátek 31. března

  • kukuřičná polévka (7)
  • zeleninové kostky s bramborovou kaší (3, 7, 9)