
JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST
Dobrou chuť :-)
20. až 24. března
Pondělí 20. března
- boršč (7, 9)
- cizrna na paprice, rýže (3, 7, 9)
Úterý 21. března
- kmínová polévka (3, 9)
- jáhlový džuveč (1, 3, 6, 9)
Středa 22. března
- zeleninový vývar s rýžovými vločkami (9)
- zadělávaná kapusta s volským okem, brambory (1, 3, 7)
Čtvrtek 23. března
- rajská polévka s jáhly (9)
- zeleninové rizoto se sýrem, kyselá okurka (7, 9)
Pátek 31. března
- zelnačka se švestkami (1)
- zapečené těstoviny (1, 3, 7, 9)
27. až 31. března
Pondělí 27. března
- mrkvová polévka s ovesnými vločkami (1)
- květákovo-brokolicové kari s rýží (5, 7, 8, 9)
Úterý 28. března
- zeleninová polévka s vaječným svítkem (3)
- adzuki v dýňové omáčce, quinoa s rýží (3, 7, 9)
Středa 29. března
- řepový krém se zakysanou smetanou (7)
- špenát s tofu a domácími bramborovými špalíčky (1, 3, 6, 7, 9)
Čtvrtek 30. března
- zeleninový vývar (9)
- těstoviny s kukuřicí se smetanovou omáčkou z bílých fazolí a sýrem (1, 7)
Pátek 31. března
- kukuřičná polévka (7)
- zeleninové kostky s bramborovou kaší (3, 7, 9)