JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST
Dobrou chuť :-)
15. - 19. dubna
Pondělí
- Hráškový krém
- Bramborová kaše se zeleninovým karbanátkem (3, 7, 9)
Úterý
- Polévka ze strouhané mrkve
- Segedinský guláš s máslovou fazolí, domácí knedlík (1, 3, 7, 9)
Středa
- Květáková polévka
- Brambory, vejce, koprová omáčka z petržele (1, 3, 7, 9)
Čtvrtek
- Zeleninová polévka
- Těstoviny s riccotovo-špenátovou omáčkou, sýr (1, 7, 9)
Pátek
- Rajská polévka s jáhly
- Tempeh po znojemsku, rýže (3, 6, 9)
22. až 26. dubna
Pondělí
- Kroupová pol.
- Lasagne s červenou čočkou a zeleninou (1, 3, 7, 9)
Úterý
- Špenátová pol. s krutonky
- Sázené vejce, brambory, dušená mrkev (1, 3, 7)
Středa
- Celerový krém
- Veganské kung-pao, rýže (1, 3, 5, 6, 7, 9)
Čtvrtek
- Pórková polévka
- Fazolový guláš, chléb (1, 3, 9)
Pátek
- Krkonošské kyselo
- Brambory s tvarohem a pažitkou (1, 3, 7)