
JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST
Dobrou chuť :-)
11. až 15. srpna
Pondělí
- Zeleninová polévka s krupicí
- Zahradnická sekaná z pohanky, šťouchané brambory
Úterý
- Hrstková polévka
- Bulgur s květákem, sušenými rajčaty a lněným semínkem
Středa
- Dýňová polévka s mandlovými plátky
- Cizrna na paprice, rýže
Čtvrtek
- Kmínová polévka
- Těstoviny s hlívovou omáčkou
Pátek
- Brokolicový krém
- Restovaná zelenina s tofu, obilninová směs
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře
18. až 22. srpna
Pondělí
- Rajská polévka s rýží
- Fazole po florentýnsku, chléb
Úterý
- Řepová polévka
- Zapečené brambory s kapustou
Středa
- Polévka z ovesných vloček
- Knedlo-tofu-zelo
Čtvrtek
- Zeleninový vývar s nudlemi
- Špagety a la bolognese, sýr
Pátek
- Čočková polévka
- Špenát s vejcem, bramborový knedlík
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře