
JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST
Dobrou chuť :-)
10. listopadu až 14. listopadu
Pondělí
- Zeleninový vývar s nudlemi;
- Svíčková na smetaně se seitanem, celozrnný knedlík
Úterý
- Brokolicový krém;
- Lasagne s červenou čočkou a pórkem
Středa
- Řecká fazolová polévka;
- Zelofleky, kyselá okurka
Čtvrtek
- Čočková polévka s vejcem;
- Květákové řízečky se sýrem, vařené brambory, jogurtový dip
Pátek
- Mrkvová polévka s kokosovým mlékem;
- Cizrna na paprice s rýží
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře
17. listopadu až 21. listopadu
Pondělí
Svátek
Úterý
- Rajčatová polévka s dýní;
- Zapečené brambory s nivou a žampiony, zelný salátek
Středa
- Zeleninový vývar s kapáním;
- Indický dhal z červené čočky, rýže
Čtvrtek
- Hrachová polévka s krutonky;
- Zeleninové krupeto se sýrem a brokolicí
Pátek
- Polévka krupicová s vejci;
- Fazole v rajčatové omáčce s bulgurem
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře